Wees klaar om verleid te worden door Seduction!

Na de Wereldwijde lancering van Seduction by Magnetic op 8 september, vanaf 14 september ook beschikbaar bij Nagelsalon Nailed It

Seduction is een manicure lijn met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die helpen om de huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke jeugdige staat en behoudt de vochtbalans. De effecten zijn de hele dag zichtbaar.

In de natuur vindt je schoonheid in zijn puurste vorm en uit de natuur is Seduction gecreeërd. Zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten helpen de huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke en jeudige staat. Seduction behoudt de vochtbalans en de effecten zijn de hele dag merkbaar.

Nagelsalon Nailed It biedt deze manicure lijn zowel afzonderlijk aan of in combinatie met een andere behandeling. Er is veel keus aan qua behandelingen voor de nagels. Welke behandeling het meest replica patek philippe geschikt is voor jou, is dan ook puur afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en lifestyle. Als introductie van deze manicure lijn heeft Nagelsalon Nailed It speciale arrangementen samengesteld, met tijdelijk speciale introductie kortingen.