Over mij

Sinds 2014 ben ik al hobbymatig bezig geweest met nagelverzorging. Begin 2017 ben ik officieel van start gegaan met mijn eigen nagelsalon. Nagelsalon Nailed It is een feit! Ik heb me in eerste instantie gericht op Gelpolish op eigen nagels. Doordat mij steeds vaker de vraag werd gesteld voor gelnagels heb ik in maart 2017 opleiding Gelnagels gevolgd. Sinds mei 2017 vallen gelnagels ook onder de mogelijkheden.

In mijn salon is mijn streven een ieder met een ontspannen en tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Je nagels laten doen moet een moment van ontspanning zijn, met het vertrouwen in mij als nagelstyliste. Dat je zeker weet dat je met prachtig verzorgde nagels weer naar huis gaat. En dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

De Salon

Uw handen zijn altijd zichtbaar. Hoe fijn is het deze optimaal verzorgd te hebben? Manicure is een verzorgende behandeling voor handen en nagels. De behandeling bestaat uit het verstevigen, verzorgen en onderhouden van de natuurlijke nagel, nagelriemen, handen en onderarmen. Nagelsalon Nailed It biedt diverse manicurebehandelingen met optioneel een paraffinebad.

Bij een paraffinepakking worden uw handen ondergedompeld in een wasachtige vloeibare stof waardoor een waslaagje ontstaat om de hand. Het parafine zorgt voor heerlijk zachte en goed doorbloede handen en helpt droge handen en kloofjes te voorkomen.